Курс по миглопластика „Косъм по косъм и 2-6D обем“

150 0

Повечето жени нямат време или търпение да си поставят всеки ден изкуствени мигли. (Това се превръща в досадно задължение.) Така че не е изненадващо, че Миглопластиката става все по-популярна процедура през последните години, като всяка жена предпочита да се довери на професионалиситите. 

А ако Вие имате желанието да се превърнете в професионалист в поставянето на мигли? Ние имаме решението за Вас! Курса е, както за начинаещи, така и за напреднали. 

Представяме Ви, обучение за най-популярните системи за удължаване и сгъстяване на мигли, “Косъм по Косъм” и Обемните техники 2D, 3D-6D мигли за сгъстяване с висококачествени консумативи за миглопластика. Начинаещите в обучението задължително започват от техника “Косъм по косъм” и след това могат да надградят с обемни техники 2D, 3D-6D, Руски обем и долна миглопластика. 

Ние залагаме на качествените услуги в тази индустрия. Казвам се Женя Мянкова и тук ще откриете https://myankova.com/obucheniya  цялата необходима информация за Курс по миглопластика „Косъм по косъм и 2-6D обем“

 Тайната на перфекните обемни и гъсти мигли се крие в техниката на създаване на ветрила. По време на курса се усвояват техники за създаване на ветрила и позициониране с цел постигане на среден до максимален обем. Всяка мигла се поставя една по една, без да има директен допир до клепача. Обемни техники: метод, чрез който се постига изключителна гъстота, изразителност и обем на естествените мигли. Както показва самото име на техниката, тук се използват няколко на брой косъмчета: 2-6, които се сформират собственоръчно в красив сноп, които се залепват върху един естествен косъм. В обучението се изучават особеностите на технологията за извършване на процедурата, видовете продукти, мигли и инструменти, нужни за нейното извършване. 

Нашият курс по миглопластика е предназначен да ви научи на популярната техника, използвана от много хора, за подчертаване на очите с изкуствени удължения, за да придадете външен вид на по-дълги, дебели и естествени мигли. 

Не само ще научите как ефективно да прилагате и премахвате удължението на миглите, но също така ще научите как точно да адаптирате миглите към конкретната форма на окото на клиента за желания ефект. По време на курса ще провеждате упражнения с професионален манекен, което ви позволява максимално време да придобиете уменията и да работите по техниката. Участниците ще имат възможността след приключване на обучението да получат пълна информация за всички материали и инструменти. 

Павел

Павел Джунев - CEO at digital agency Viseo - Bulgaria Можете да научите повече от: Djunev.info - Личен блог Viseo LTD - официална фирмена страница

Related Post

Бизнес онлайн – канали за позициониране

Публикувано от - април 3, 2023 0
Бизнес онлайн – канали за позициониране Дигиталният маркетинг се развива динамично, заради нарастващите възможности на онлайн средата – богат инструментариум,…

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *