дамска мода произведено в България | evizabg.com

Къде в София да купите модерен и удобен цял бански костюм?

Публикувано на at май 20, 2023
119 0

Благодарение на банските костюми от една част, плуването и упражненията във водата са много удобни, тъй като материалът, от който е изработен банският костюм, не ограничава движенията. В момента пазарът е толкова обширен, че можете лесно да намерите модерен и удобен цял бански костюм за плажа. Често това са изключително атрактивни стилизации, които стават основа за ваканционни пътувания! Вижте как да изберете перфектния летен цял бански!

Какво е цял бански костюм?

Костюмът от една част е облекло, което съчетава бикини и сутиен. Обикновено има по-дебели презрамки и изрезка на гърба. Преди няколко десетилетия той е бил използван предимно за плуване и е имал чисто практическа полза. В наши дни можете да намерите различни негови разновидности. Офертата на магазина ни е изключително богата. 

Задачата на един цял бански костюм е не само да предпазва от слънцето, но и да подчертава женската фигура. Много модели са украсени с интересни шарки, волани или изрезки, подчертаващи талията. Не е необичайно едно парче push up облекло  да уголемява и оформя гърдите и цялата горна част на тялото. 

Видове цели бански костюми

Най-популярното разделение на тоалети е една и две части. В момента целите бански не са само за плуване. Много модерни модели красиво подчертават женската фигура. 

Монокини – е най-характерният цял ​​бански костюм. Характеризира се с ясни, доста големи изрези, които разкриват корема и гърба. Кройката на тоалета наподобява модели от две части с тази разлика, че долната и горната му част са свързани. Този тип цял бански костюм разголва тялото и подчертава тънката талия.

Традиционен цял бански  – Класическото едно парче е част от облеклото с вградени сутиен и бикини и напълно затворена зона на корема. Тези видове стилове нямат изрези отстрани, а само на гърба.

Бански – цял бански с удължени крачоли. Предназначена предимно за плуване, тъй като винаги е изработена от еластична и прилепваща материя. Няма допълнителни декорации, има само практична функция. 

Най-модерните дизайни и цветове на дамски костюми от една част

Няма място за скука в най-новите за тази година колекции от цели бански костюми. Има модели, които подчертават женската фигура и правят тялото да изглежда перфектно. Добре скроените костюми от една част могат да скрият недостатъците на фигурата и да я направят да изглежда перфектно. 

Това лято са модерни смелите кройки, откриващи деколтето и корема, целите бански костюми , украсени с волани, връзки и ресни. Най-модерните бански имат изискани волани и връзки, които прикриват недостатъците на фигурата. Що се отнася до цветовете, можете да си позволите повече през лятото – на мода е тотално розова визия, ярки цветове и метални материи, които преливат с много цветове на слънце. Платове с цветя, модерни листа от монстера или моряшки райета също са на върха. 

Какво е Push Up цял бански костюм?

Един от най-популярните цели бански костюми е моделът push up. Жените с малки гърди и стройно тяло трябва да помислят за тази кройка. Основната задача на костюма е оптично уголемяване и моделиране на малки гърди. Целият push up бански има вградени твърди чашки с банели и възглавнички. Благодарение на това, след обличане на костюма, гърдите изглеждат по-пълни. Едно парче push up облекло изглежда най-добре, ако е покрито с интересни шарки. При избора на този модел се препоръчва да обърнете внимание на тоалети от една част , украсени с геометрични фигури или големи цветя в ярки цветове. 

Как да изберем правилния размер на цял бански?

Ако искате да изберете идеалния размер за едно парче, първото нещо, което трябва да направите, е да измерите внимателно цялото си тяло. Не забравяйте да правите измерването директно върху тялото и измервателната лента винаги трябва да е на една и съща височина. 

В първата стъпка измерете обиколката си под бюста. Измервайте много внимателно, измервателната лента трябва да прилепне точно към тялото и да образува равен кръг, тогава измерването ще бъде напълно надеждно. 

След това направете измерване на бюста. Извършва се в мек сутиен с неподплатени чашки. Измерването трябва да се направи на височината на най-широката точка на гърдата. Накрая измерете обиколката на бедрата и дължината на костюма и след това сравнете всички резултати с таблицата с размери, предоставена на уебсайта на магазина. 

Не забравяйте, че целите са с различни дължини и това е особено важно при избора на бански с подплатени чашки. Твърде дългите няма да прилепват добре към тялото, а твърде късите могат да ограничат движенията и да сплескат бюста. При спортното облекло има малко по-голям толеранс за дължината на костюма, защото няма заздравени чашки. Тогава размерът може да бъде малко по-малък.

Related Post

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *