GROHE СМЕСИТЕЛИ ЗА БАНЯ | bg-maistor.com

Grohe: Изживейте лукса всеки ден

Публикувано на at май 19, 2024
16 0

Grohe е водеща световна марка, известна със своите цялостни решения за баня и кухненско оборудване. Немската компания със седалище в Германия се ползва с доверието на потребителите, благодарение на своите усъвършенствани немски инженерни и производствени техники.

Всеки продукт на GROHE е изграден върху основните ценности на марката за качество, иновация, дизайн и устойчивост. GR разшириха своя дизайн от пускането им на пазара. Компанията също така рекламира своите кухненски смесители без докосване, които могат да се активират със сензора на крака или китката ви.

Представени колекции от смесители за баня

Колекцията смесители за баня GROHE използва водеща в индустрията технология, за да осигури идеалистична естетика в банята. Марката внася елегантно усещане за стил в банята с много дизайни и покрития за персонализиран вид в банята, включително модерни, съвременни и традиционни силуети с различна височина и размери.

Колекция Allure Brilliant

Колекцията Allure Brilliant включва ясни равнини, интригуващи ъгли и изрязани детайли. Тази колекция е пример за абсолютната прецизност, която може да бъде постигната само чрез години опит и непоколебима страст към иновациите. Allure Brilliant излъчва архитектурна привлекателност със своето качество и структурирана форма.

Колекция GROHE EUROCUBE

Ако харесвате елегантния, съобразен външен вид във вашата баня, тогава колекцията Eurocube е вашият най-добър избор. Тази колекция включва смесители с идеално квадратен дизайн за душ и вана. В цялата колекция изрязаните детайли на дръжките на лоста намаляват възприемания обем, като същевременно подчертават минималистичната привлекателност на колекцията.

Колекция GROHE Essence

Колекцията Essence е пример за минималистична красота в нейната най-чиста форма, която вдъхновява релаксация и съзерцание. От вечната елегантност на мивката до гладкия профил на тоалетната чиния от две части, колекцията Essence превръща обикновеното пространство в луксозно убежище. Висококачествените смесители за баня в тази колекция се предлагат в GROHE Starlight Chrome, Brushed Nickel, Polished Nickel, Hard Graphite и Brushed Cool Sunrise.

Колекция Grohe Plus

Проектирана след дъгата, колекцията GROHE Plus е солидна и лека. Комбинирайки извивките на кръг и острите, чисти линии на куб, GROHE Plus създава архитектурен силует, идеален за модерни бани. Тази иновативна линия от уникални и скъпи смесители за баня е проектирана да предложи ново ниво на ергономичен комфорт и практична функция.

Да запомним

Водеща марка за баня и кухня

Grohe е водеща световна марка, предлагаща цялостни решения за баня и кухня. Нейните иновативни продукти съчетават немско качество, модерен дизайн и устойчиви материали, за да отговорят на най-високите изисквания на съвременните домове.

Related Post

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *